Badkamer en sanitair plaatsen

Deskundig vakwerk voor een scherpe prijs.

Laat uw badkamer en sanitair plaatsen door Bouwbedrijf Gerrit Franken.

Wanneer u een nieuwe badkamer wilt, schakelt u Bouwbedrijf Gerrit Franken in. Wij kunnen bij u een nieuwe badkamer en ander sanitair plaatsen, waarbij u verzekerd bent van deskundig vakwerk en een goede afwerking.

U bent altijd tevreden met de diensten van Bouwbedrijf Gerrit Franken. Wij zorgen ervoor dat ieder probleem wordt opgelost en gaan pas weg als u tevreden bent. Daarnaast vindt u bij ons ook nog eens de meeste voordelige prijzen. Vraag dus vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Installatie, renovatie en verbouwingen.

U kunt ons niet alleen inschakelen om badkamers en ander sanitair te plaatsen, wij zorgen ook voor de verbouwing, reparatie of renovatie van badkamers. Als het op badkamers aankomt, bent u bij Bouwbedrijf Gerrit Franken aan het juiste adres!

Daarnaast leveren wij een uitgebreid dienstenpakket voor alle werkzaamheden in en rond uw huis, zoals tegel- en stucwerk, keukens, dakkapellen, dakramen en timmerwerken. Voor meer informatie over onze diensten kunt u gerust contact met ons opnemen. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij staan u graag te woord.