Tegel- en stucwerk

Voordelig vakwerk.

Professioneel tegel- en stucwerk door Bouwbedrijf Gerrit Franken

Bouwbedrijf Gerrit Franken is gespecialiseerd in kleinbouw en onderhoud. Al jaren voorzien wij klanten van nieuwe badkamers, keukens en nog veel meer. Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen voor de kleinere klusjes, zoals ons tegel- en stucwerk:

Stucwerk
Op deskundige wijze kunnen wij nieuwe stuclagen aanbrengen. Hierna zorgen wij voor een professionele afwerking geheel naar wens. Wij kunnen onder andere zorgen voor een afwerking met sierpleister, sierwerk, muurverf of behang.

Tegelwerk
Het betegelen van wanden en vloeren wordt door ons op een vakkundige wijze gedaan. Zowel in uw keuken, badkamer of toilet kunnen wij zorgen voor een prachtige betegeling.

Voor alle werken door Bouwbedrijf Gerrit Franken bent u verzekerd van een scherpe prijs en deskundig vakwerk. Wij klaren de klus snel met zo weinig mogelijk overlast, en zorgen ervoor dat u gegarandeerd tevreden bent met het resultaat.

Voor meer informatie over het tegel- en stucwerk van Bouwbedrijf Gerrit Franken kunt u contact met ons opnemen. Vul daarvoor het contactformulier in, waarna wij u zo spoedig mogelijk van een antwoord zullen voorzien. Wij zijn daarnaast ook op werkdagen telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.