Dakkapellen en -ramen

Iedere wens is uitvoerbaar!

Dakkapellen en –ramen van Bouwbedrijf Gerrit Franken.

Klein maar fijn: deze bekende uitspraak is van toepassing op Bouwbedrijf Gerrit Franken. Wij zijn een klein bedrijf, maar hebben jarenlange ervaring en leveren altijd hoogwaardig en deskundig vakwerk af.

Zo zijn wij door onze ervaring gespecialiseerd in dakkapellen en –ramen. Iedere gewenste dakkapel kan door ons gemaakt worden, ongeacht materiaal of kleur. Al uw wensen zijn bij ons uitvoerbaar, en dat voor een scherpe prijs. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen door te geven.

Keralit-gevelbekleding: geheel onderhoudsvrij.

Voor de dakkapellen en –ramen van Bouwbedrijf Gerrit Franken werken wij met gevelbekleding van Keralit. Hiermee bent u verzekerd van een prachtige afwerking die, niet onbelangrijk, geheel onderhoudsvrij is! Keralit ziet er namelijk altijd verzorgd uit en er is nooit sprake van afbladderende verflagen of glansverlies. Voor een scherpe prijs voorzien wij uw dakkapellen en –ramen graag snel en probleemloos van Keralit.

Voor meer informatie over Keralit kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt bij ons ook terecht voor andere vragen of een vrijblijvende prijsopgave over andere werkzaamheden in en rond uw huis. Vul daarvoor het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.